Чай Шен Пуер Менхай Да І вищий сорт 101 2011 року 100 г Код 588

Вага 100 г
Збір 2011
  • Опис

    Китайський чай Шен Пуер Менхай Да І вищий сорт 101 2011 року 100 г

    Чай Шен Пуер Менхай Да І Вищий сорт 101 — це справжній шедевр від торгової марки Да І, вирощений з вишуканістю на плантаціях Менхай у мальовничій південній частині провінції Юньнань, виготовлений у 2011 році. З вагою 100 грам і формою пресування "Точа" (гніздо), він стане невід'ємним активом у вашій колекції чайних скарбів.

    Шен Пуер Менхай Да І Вищий сорт 101 — це не просто чай, а справжня ароматна і смакова симфонія, створена досвідченими руками чайних майстрів Менхай. Пресований у формі "Точа", чай привертає увагу своїм зовнішнім виглядом і унікальним ароматом, наповнюючи простір таємницею і очікуванням. Здатний витримувати до 5 заварювань, цей чай розкриває свої багатошарові аромати і смаки, стаючи ще більш цінним з часом.

    Зовнішній вигляд чаю підкреслений формою "Точа", виражаючою увагою до деталей і майстерністю чайних майстрів заводу Менхай. З діаметром 8 см і вагою 100 г, ця "Точа" набуває вражаючого вигляду, підкреслюючи свою колекційну цінність.

    Дегустаційні властивості чаю Шен Пуер Менхай Да І Вищий сорт 101 вражають своїм унікальним пряним ароматом, що починається з легкої гіркоти, що поступово переходить в м'які та приглушені відтінки. Яскравий смак супроводжується легким солодким післясмаком, надаючи чаю вишуканий характер.

    При заварюванні Шен Пуер розкриває свій смак як у проливі, так і у варці. Рекомендується використовувати 6-8 грам чаю на 120 мл води при температурі 95-100°C. Заварюйте 10-40 секунд для кожного заварювання, з можливістю отримати 5-6 чашок ароматного напою.

    Шен Пуер Менхай Да І Вищий сорт 101, крім свого чудового смаку, володіє корисними властивостями, м'яко тонізуючи організм і надаючи ясність мисленню. Спокій і гармонія, які він приносить, роблять його відмінним спутником як у першій, так і в другій половині дня.

    Кожна піала Шен Пуеру Менхай Да І Вищого сорту 101 — це не просто чай, а початок захоплюючої подорожі в світ вишуканих чайних насолод. Зануртеся в унікальний світ чайних насолод з цим чаєм - справжнім витвором мистецтва, яке принесе вам радість своєю величчю.

  • Характеристики
    Вага
    Вага чаю нетто
    100 г
    Збір
    Період збору (виробництва) чаю
    2011
  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Написати відгук
    Ім'я
    E-mail
    Відгук
    Рейтинг
    Вкажіть посилання на відео розміщені на Youtube.com (наприклад, https://www.youtube.com/watch?v=FlsCjmMhFmw)
  • Аксесуари