Чай Шен Пуер Mengku Rongshi Да Сюе Шань (Велика снігова гора) 2016 року 500 г Код 586

500 г
4 990грн
250 г
2 620грн
100 г
1 098грн
50 г
574грн
25 г
312грн
Вага 500 г
Збір 2016
  • Опис

    Китайський чай Шен Пуер Mengku Rongshi Да Сюе Шань (Велика снігова гора) 2016 року 500 г

    Шен Пуер Да Сюе Шань — вишуканий китайський чай вищої якості, з прекрасним смаком і витонченим ароматом. Виготовлений на популярній чайній фабриці Шуанцзян Менку. Да Сюе Шань (勐库大雪山) з кит. перекладається, як «Велика снігова гора» і є дуже відомою і шанованою чайною горою в районі Менку з дуже великою висотою і хорошою популяцією старих і диких чайних дерев. Стародавні чайні дерева, більшості з яких більше тисячі років, розташовані на схилі гори Дасюе на висоті від 2200 до 2750 м над рівнем моря, середньорічна температура тут нижче 11°C, а річна кількість опадів близько 2000 мм., просто рай для росту ы розвитку чайної рослини.

    Зовнішній вигляд чаю — круглий млинець, вагою 500 грам. На розломі ми маємо однорідну, чисту сировину без сторонніх домішок. Можна помітити незвичайно темну сировину як для Шен Пуеру, але в той же час, чай має світлий настій. Шен Пуер з чистою насолодою і хорошою чайної енергією. Аромат сухого листя нашого Da Xue Shan квітковий і солодкий, дуже чистий і освіжаючий. Перший настій чаю має свіжу солодкість, як ранкове повітря високих гір і як нектар, розведений у ранковій росі. З другого заварювання чай проявляє свою силу, яка полягає не тільки в смаку, але і енергії Вашого тіла. Міцність заспокоюється з 7-го настою і виливає чисту солодкість, яка зберігається до 10 настоїв.

    Настій Да Сюе Шань зніме втому, сфокусує розум, привнесе у Ваше життя спокійний і приємний, збалансований стан. Потужна енергія чаю Ча Ци спочатку трохи сп'янить, а потім додасть бадьорості на цілий день. Вишукані відчуття! Шен Да Сюе Шань (Велика снігова гора) завоював велику популярність серед справжніх чайних гурманів. Це ідеальний чай, який можна пити відразу і витримувати роками і навіть десятиліттями.

    Як готувати чай Шен Пуер Да Сюе Шань протокою

    Знадобиться від 3 до 7 грам чаю, в залежності від кількості осіб, які будуть пити чай, а також посуд 100 - 250 мл, (чайник, гайвань або колба).

    Рекомендована температура води 80-90 градусів.

    Настоювати від 3 до 30 секунд, починаючи з малого, поступово збільшуючи час заварювання, і аналізуючи міцність отриманого настою. Якщо настій водянистий, настоюйте чай довше, якщо чай гірчить значить занадто сильно заварили і варто зливати чай швидше. Бажаємо Вам знаходити свої максимально смачні протоки.

    Купуючи чай у нашому магазині, Ви отримаєте оригінальний товар вищої якості з неперевершеним смаком і ароматом, яким зможете насолодитися в повній мірі.

  • Характеристики
    Вага
    Вага чаю нетто
    500 г
    Збір
    Період збору (виробництва) чаю
    2016
  • Відгуки покупців
    Чудесная погода. Замечательный travel набор, за его воскрешение отдельное спасибо Тарасу!!!
    Прекрасный день, чтобы продегустировать это богатый шэн!
    в нем есть все, что можно искать в чае: аромат, тонкий, сладкий, медово-липовый; вкус, выраженая кисло-сладость, и конечно приятное расслабление после первой же пиалы.
    Способствует размышлениям о жизни, смерти, бытии и просто единению с природой здесь и сейчас!
    вот с кошкой например, которая уселась рядом и так же радуется солнышку как и я! я? а кто я?!))
    Nicetea
    23 Квітня 2022 15:30
    Сергей, спасибо за Ваши теплые слова и высокую оценку! Мы искренне рады, что Вам понравился этот чай.
    Написати відгук
    Ім'я
    E-mail
    Відгук
    Рейтинг
    Вкажіть посилання на відео розміщені на Youtube.com (наприклад, https://www.youtube.com/watch?v=FlsCjmMhFmw)
  • Аксесуари