Чай Шу Пуер Сягуань Пао Бін 2016 року 357 г Код 601

357 г
-7 %
1 920грн
1 790грн
100 г
-7 %
592грн
552грн
50 г
-7 %
309грн
288грн
25 г
-7 %
168грн
157грн
Вага 357 г
Збір 2016
  • Опис

    Китайський чай Шу Пуер Сягуань Пао Бін 2016 року 357 г

    Пуер Сягуань Пао Бін 2016 року — чудовий, зрілий, пресований Пуер. Виготовлений цей Шу на знаменитій чайній фабриці Сягуань (Yunnan Xiaguan Tuocha) під торговою маркою «Сун Хе», що в перекладі «Сосна та журавель». В якості сировини використані м'ясисті, великі листки і величезна кількість чайних бруньок. Застосований в процесі виробництва збалансований купаж сировини і професіоналізм чайних майстрів наділили чай неперевершеними смаковими властивостями, гідними уваги. Сягуань Пао Бін має чудовий резерв для наступних трансформацій.

    357-грамовий млинець Чаю Шу Пуер Сягуань Пао Бін помірної щільності пресування, легко розшаровується на пластинки ножем для пуеру або шилом. Букет завареного напою легкий і гармонійний з ніжними відтінками деревної кори, горіхів і сухофруктів. Аромат у Сягуань Пао Бін делікатний, солодкуватий, з легким фруктовим відтінком. Смак у Пао Бін бархатистий, багатогранний, делікатно і приємно відкривається в процесі чаювання різноманітністю відтінків. А післясмак пестить своєю ніжною, теплою і солодкою шовковистістю.

    Шу Пуер Пао Бін — смачний, вишуканий і приголомшливий чай для щоденних чаювань! Кожен помічає в цьому чайному напої щось особливе для себе.

    Чайний настій Шу Пуеру прискорює метаболізм, приємно зігріває, піднімає настрій, відчутно тонізує і освіжає сприйняття.

    Китайський чай Шу Пуер Пао Бін загорнутий в дихаючий папір.

    Чай являє собою сухий продукт, тому його потрібно зберігати в сухому, добре провітрюваному, темному місці, без сторонніх запахів.
    Приємних і душевних чаювань з Nicetea!

  • Характеристики
    Вага
    Вага чаю нетто
    357 г
    Збір
    Період збору (виробництва) чаю
    2016
  • Відгуки покупців
    Один з найулюбленіших шу! Не дивлячись на низьку вартість, чай приємно вражає незвичайним смаком, ніжним ароматом (особисто мені нагадує запах гуаші або акварелі, в хорошому сенсі, + горіховість + легенький відтінок якихось фруктів). Але найголовніше це ЕФЕКТ.
    Прекрасний вибір в якості чаю на кожен день. Для фанатів шу від Сягуань -- must have!
    Nicetea
    27 Листопада 2020 11:25
    Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Ваша думка дуже важлива для нас.
    Написати відгук
    Ім'я
    E-mail
    Відгук
    Рейтинг
    Вкажіть посилання на відео розміщені на Youtube.com (наприклад, https://www.youtube.com/watch?v=FlsCjmMhFmw)
  • Аксесуари