Чай Шу Пуер Сягуань Точа Сяо Фа 2018 року 100 г Код 539


Вага 100 г
Збір 2018
  • Опис

    Китайський чай Шу Пуер Сягуань Точа Сяо Фа 2018 року 100 грам

    Китайський чай Шу Пуер Сягуань Сяо Фа Точа «Xiao Fa Tuo» — чорний, постферментований Шу Пуер, спресований у формі піали або чаші Точа. Рецепт цього чаю був розроблений на чайній фабриці Сягуань в 1975 році. Попервах даний чай виготовлявся лише на експорт у Францію для продажу в аптеках. І тому він отримав таку цікаву назву «Xiao Fa Tuo», що в перекладі на укр. «Точа для Франції» або «Маленька Франція». Саме цей сорт високоякісного чаю став першопрохідцем в експорті Пуерів.

    100-грамова Точа Шу Пуерумає темно-коричневе забарвлення, помірну щільність пресування, легко розділяється на шматочки. На розломі: лист середнього і дрібного розміру, сировина чиста без пилу, з мінімальною кількістю гілочок. Аромат сухого чаю ясний, стриманий, деревний. Настій прозорий, густий, яскраво-коричнево кольору з червоним відтінком. Смак чистий, щільний, соковитий, деревний, також відчувається трохи камфори. Післясмак соковитий і солодкий.

    Знаменитий китайський Шу Пуер Точа — дуже приємний з досить глибоким і цікавим смаком чай, навіть при довгому заварюванні не дає гіркоти і є ідеальним варіантом для знайомства з Шу Пуерами. Прямий конкурент знаменитого V93.

    Чай Шу Пуер Сягуань Сяо Фа Точа упакований виробником в стильну зелену картонну банку. У народі серед чайних гурманів цей чудовий Шу Пуер Сяо Фа Точа прийнято називати «Консерва».

    Чай Шу Пуер відмінно тонізує, зігріває і очищає організм, знижуючи рівень холестерину і покращуючи метаболізм. Щоденне споживання Шу Пуеру сприяє загальному зміцненню здоров'я та довголіттю. Французи люблять цей Шу Пуер не тільки за насичений смак, багатий відтінками, але й за ефективність при схудненні. Якщо Шу Пуер Сяо Фа Точа заварювати міцніше, то можна отримати прекрасну заміну чашечки ранкової кави, причому чай не поступиться у міцності, насиченості смаку і багатстві відтінків. Шу Пуер не набридає, його хочеться пити багато насолоджуючись смаком і ароматом.

    Чай рекомендується зберігати в сухому темному місці, без сторонніх запахів.


    Китайський чай Шу Пуер Сягуань Точа Сяо Фа 2018 року 100 грамЧай Шу Пуер Сягуань Точа Сяо Фа 2018 року 100 грамШу Пуер Сягуань Точа Сяо Фа 2018 року 100 грамШу Пуер Сягуань Точа Сяо Фа 2018 року 100 рКитайський чай Шу Пуер Сягуань Точа Сяо Фа 2018 року 100 рЧай Шу Пуер Сягуань Xiao Fa Tuo 2018 року 100 рЧай Шу Пуер Сягуань Xiao Fa Tuo 2018 року 100 грамШу Пуер Сягуань Xiao Fa Tuo 2018 року 100 р

    Купити китайський чай Шу Пуер Сягуань Точа Сяо Фа 2018 року 100 грам Ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефонами 0800330820, 0443338584.


  • Характеристики
    Вага
    Вага чаю нетто
    100 г
    Збір
    Період збору (виробництва) чаю
    2018
  • Відгуки покупців
    Аматорское мнение аматора) не сильно впечатлил. Вкус показался достаточно простым. Каким-то легким. Может это и плюс для кого-то, мне хотелось бы немножко поинтереснее вкуса)
    Nicetea
    21 Липня 2020 15:52
    Здравствуйте, Игорь! Спасибо за отзыв! Мы это ценим и для нас это очень важно.
    Хороший шу з приємним смаком і ароматом, вміру насичений, 10 проливів спокійно витримує. Отримав пробник в якості подарунка, за що дуже вдячний)
    Nicetea
    20 Липня 2020 09:20
    Добрий день, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Ваша думка дуже важлива для нас.
    Написати відгук
    Ім'я
    E-mail
    Відгук
    Рейтинг
    Вкажіть посилання на відео розміщені на Youtube.com (наприклад, https://www.youtube.com/watch?v=FlsCjmMhFmw)
  • Аксесуари