Секрети схуднення за допомогою Пуера

Секрети схуднення за допомогою Пуера

Схуднення за допомогою пуерів — досить відома методика, яка використовується у всьому світі. На основі цього китайського чаю навіть складаються дієти. Позбавитися від зайвої ваги за допомогою пуеру можна, якщо дотримувати правил і не переїдати.

Навіть якщо Ви не втрималися і переборщили з калоріями, випийте чашечку — ефект пуеру допоможе перетравити їжу, хоч і не розчинить надмірну вагу. Щоб знизити її необхідно правильно харчуватися і вести активний спосіб життя, а вживання пуеру подвоїть отриманий ефект!

Корисні властивості пуеру

Пуер не з проста придбав таку популярність у Китаї. Китайські цілителі знають, що чай володіє 22-ма лікувальними характеристиками, серед яких виділяються:

    • нормалізація ваги
    • зниження холестерину
    • продовження молодості і довголіття
    • поліпшення роботи серцево-судинної системи
    • виведення надлишкової рідини
    • благотворний вплив на ШКТ
    • зниження температури
    • нейтралізація отруйних речовин
    • поліпшення розумової діяльності

Чим корисний пуер для схуднення

Будь-який з різновидів пуеру містить багато вітамінів, ефірів, амінокислот і інших корисних речовин. Завдяки його споживанню виводяться токсини і шлаки, поліпшується травлення і загальна активність процесів в організмі. Чай знижує відчуття голоду і це також сприяє схудненню.

Який сорт чаю вибрати при схудненні

Який сорт чаю вибрати при схудненні

Шу Пуер — один із найпоширеніших видів пуеру і якраз він найкращим чином підходить для зниження ваги. Це цілком дозрілий чай, який виготовляється за допомогою методу вологого скиртування, що забезпечує високу швидкість ферментації.

Такий настій має дуже темний насичений колір, а його смак відрізняється відтінками деревини, чорносливу, землі, горіха і камфори.

Методи підбору і як заварювати пуер

незалежно від обраного пуеру, будь він з м'яким або більш насиченим смаком, його корисні характеристики — однакові.

У мережі можна побачити безліч порад як пити чай пуер для схуднення для досягнення максимального ефекту. Одні пишуть, що ним можна замінити повноцінний прийом їжі, інші, що потрібно за півгодини заварювати. Але вся ця інформація недостовірна, наприклад, занадто довго витриманий чай може взагалі не принести ніякої користі, так само як і заміна ним прийомів їжі.

Методи підбору і як заварювати пуер

Максимально корисним і безпечним вважається вживання настою через пів години після їжі. Спосіб заварювання залежить виключно від ваших уподобань і на ефективність не впливає. Важливо дотримуватися температурного режиму — вода повинна бути не холоднішою за 95 градусів. Також не потрібно забувати зливати першу заварку — це попередньо очистить чай і дасть йому краще розкритися.

Правильно приготований і вчасно випитий чай пуер поліпшить роботу шлунка і допоможе перетравленню їжі, при цьому сприятиме виведенню рідини і розщепленню жирів.

За кількістю чаю в день — достатньо двох-трьох чашок. Бажано пити напій протягом дня і обмежити його вживання перед сном, адже у нього яскраво виражений тонізуючий ефект.

Пийте пуер — робіть це правильно і будьте здорові!