- Опис
Сифон для заварювання кави / чаю Hario TCA-5 600 мл
Сифон (габет) Hario TCA-5 — це знаменита японська якість, традиції, елегантний дизайн і багаторічні дослідження, що знайшли своє вираження у формі вакуумного пристосування для приготування кави та чаю. Сифон призначений для заварювання кави або чаю, перетворюючи процес приготування напою у магічне дійство, яке ґрунтується на простому фізичному впливі — здатності газу розширюватися і звужуватися. Заварювання напою в сифоні створює унікальну атмосферу затишку, такий варіант подачі можна сміливо назвати сучасною чайною церемонією, яка нікого не залишить байдужим.
Крім видовищності, приготування кави або чаю в сифоні має практичне значення. Специфічні умови заварювання чаю дозволяють чайного листу краще проваритися і максимально віддати в напій корисні речовини і смак, а також приготувати чайний коктейль, змішавши трав'яні, фруктові і ягідні інгредієнти.
Приготування напою в сифоні Hario TCA-5
Для приготування кави або чаю налийте воду в нижню колбу, закріпіть верхню колбу, покладіть в неї каву або чай і запаліть пальник. Вода в нижній колбі нагрівається і переходить в пароподібний стан, просочуючись у верхню ємність. Після того, як верхня колба заповниться гарячою водою можна прибрати пальник з-під сифона. Температура в нижній ємності почне падати і за рахунок різниці тиску у верхній і нижній колбах сифона, кава/чай поступово відфільтрується в нижню частину сифона. Процес займає близько 3 хвилин. Час заварювання чаю регулюється в залежності від сорту чаю.
В якості пального для сифона можна використовувати спирт.
Сифон (габет) Hario TCA-5 модель, в якій поєднуються традиції, краса і стиль.
Характеристики сифона Hario TCA-5
• обʼєм нижньої колби — 600 мл;
• матеріал — боросилікатне скло високотемпературного загартування, метал, пластик;
• виробник: Hario, Японія.
- Характеристики Об'єм600 мл
- Відгуки покупців Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!Написати відгук
- Аксесуари
Об'єм 600 мл