Чай Кудін E Jie Dao Nong 125 г Код 470

Вага 125 г
Збір весна 2021
Термін придатності 540 днів
  • Опис

    Китайський чай Кудін E Jie Dao Nong 125 г

    Кудін (苦丁茶) — незвичайно цілющий, гіркуватий, чаєподібний напій, виготовлений з листя вічнозеленого гостролиста широколистого, і є несправжнім, традиційним чаєм. Він входить в сильноферментовану категорію Кху Ча. Кудін можна заварювати самостійно, а також його можна застосовувати, як добавку до сильно ферментованих чайних напоїв, відмінно гармонує з Шу Пуерами. Кудін ще називають «Кхудин», «Падуба», «Гірка сльоза», «Гірка трава», а також «Чаєм здоров'я та краси», «Чаєм довголіття», «Тоніком для мозку і серця».

    Технологія виробництва Кудіна

    Для виготовлення Кудіна сировину збирають вручну, ранньою весною, як тільки на деревах почали розпускатися листя.

    Процес виготовлення Кудіна подібний технології виробництва зеленого чаю, сировина проходить декілька етапів у виготовленні: скручування листя і легке сушіння на сонці.

    Основні якості і особливості Кудіна:

      • Зовнішній вигляд сировини   довгі щільно скручені листя в веретено, подібні голці, зеленого кольору;
      • Настій — прозорий, від світло-зеленого, який по мірі заварювання темніє до жовтого;
      • Аромат — глибокий, трав'янистий;
      • Смак — гіркувато-солоденький;
      • Післясмак — ніжно гіркий, який переходить в солодкий.

    Корисні властивості Кудіна

    Фахівці називають Кудін напоєм від 100 хвороб, напоєм здоров'я і довголіття.

    Вживання напою «Гіркої трави» має корисні властивості для організму:

    - виявляє жарознижуючу та протизапальну дію;

    - зменшує розумову втому і стрес;

    - підвищує тонус тіла;

    - стимулює роботу серця;

    - виводить шлаки і токсини, очищає печінку;

    - покращує роботу шлунково-кишкового тракту, надає допомогу при колітах;

    - нормалізує тиск;

    - сприяє схудненню.

    Як правильно заварювати Кудін

    Основні рекомендації заварювання:

    - перед приготуванням чаю підігрійте чайну посуду;

    - на 150–200 мл води використовуйте 1-2 голки (3–5 грам заварки);

    - залийте кип'яченою і охолодженою до 70–75 °C водою;

    - витримуйте 3-5 секунд, при наступних заварках час заварювання необхідно збільшувати до 15 сек.

    «Гірка трава» витримує до 5 заварювань.

    Температуру води, кількість сировини і час приготування потрібно пристосовувати під свої особисті смакові особливості, чим більше сировини, часу приготування і вище температура — тим міцніший і більш гірким буде напій.

    Чай «Гірка сльоза» — хороший вибір для людей, які уважно стежать за своїм здоров'ям і бажають збільшити захисні сили організму.

    Цей китайський чай Кудін упакований у фірмову, стильну жерстяну банку, прикрашену східним малюнком.

    Зберігати сировину Кудіна необхідно в темному, сухому і прохолодному місці, без сторонніх запахів у непрозорій герметичній ємності, бажано в заводський упаковці.

    Китайський чай Кудін E Jie Dao Nong 125 гЧай Кудін E Jie Dao Nong 125 гКудін E Jie Dao Nong 125 гКитайський чай Кудін E Jie Dao Nong 125 грамЧай Кудін E Jie Dao Nong 125 грамКудін E Jie Dao Nong 125 грамЧай Кудін E Jie Dao Nong 125г

  • Характеристики
    Вага
    Вага чаю нетто
    125 г
    Збір
    Період збору (виробництва) чаю
    весна 2021
    Термін придатності
    540 днів
  • Відгуки покупців
    Поки немає жодного відгуку. Станьте першим!
    Написати відгук
    Ім'я
    E-mail
    Відгук
    Рейтинг
    Вкажіть посилання на відео розміщені на Youtube.com (наприклад, https://www.youtube.com/watch?v=FlsCjmMhFmw)