- Опис
Китайський темний улун Жоу Гуй Mingce 48 грам
Чай Жоу Гуй Mingce — знаменитий представник уішанских скельних улунів, сильної ферментації. Назва Жоу Гуй (肉桂, WuYi Rougui), перекладається, як «Кориця», і ще цей чай іноді називають — Юй Гуй «Нефритова кориця». Улун Жоу Гуй виготовлений кваліфікованим майстром з високоякісної, весняної сировини за традиційною фуцзяньскою технологією. За неспішним підв'ялюванням на повітрі з ніжним зминанням і струшуванням слідує делікатне скручування, потім багаторазове, тривале просмаження на деревному вугіллі. Внаслідок прожарювання улун Жоу Гуй набуває злегка відчутний, приємний копчений аромат.
Свіжозаварений чайний настій Жоу Гуй має стриманий, об'ємний, карамельно-солодкий аромат з нотами кориці. Колір настою прозорий, насичено-золотистий, з червоненьким відтінком. Смак виразний, солодкий, багатогранний з нотками карамелі, свіжої випічки, меду, сухофруктів з довгим, солодко-пряним післясмаком. Улун Жоу Гуй можна заварювати багаторазово, насолоджуючись пряним ароматом і шовковистим смаком. Ідеально підходить, як для ранкових, так і для вечірніх чаювань. Відмінно знімає втому, тонізує, зігріває, стимулює роботу легень і серця, підвищує імунітет.
Представлений до продажу китайський чай улун Жоу Гуй Mingce розфасований в герметичні саше по 8 грам, на одне чаювання. Це дозволяє максимально зберегти смак і аромат чаю до заварювання. 6 пакетиків поміщені виробником в красиву елегантну коробку.
Китайський чай Жоу Гуй Mingce стане відмінним подарунком для чайного гурмана, так і для того, хто тільки приступає до знайомства з улунами.
Приємних чаювань з Nicetea!
- Характеристики ВагаВага чаю нетто48 гЗбірПеріод збору (виробництва) чаювесна 2023ФерментаціяСтупінь ферментації чаютемний улунТермін придатності1080 днів
- Відгуки покупців
Вага 48 г
Збір весна 2023
Термін придатності 1080 днів
Рекомендуем заваривать 8 грамм проливами в гайване или чайнике 150-200 мл.
Проливать максимально быстро, если будет крепкий, делать одновременно два пролива сразу,
или понизить температуру воды, для того чтобы понизить скорость экстракции (заваривания)
Рекомендуем пить в компании)
Хороших чаепитий!