Китайський чай улун Молочний

2 товари

Китайський Молочний чай улун (Най Сян Цзінь Сюань)

Молочний улун (Най Сян Цзінь Сюань) флагман серед китайського чаю в Європі, виготовляють його з листя чайного куща певного сорту — Цзінь Сюань (Золота квітка), виведеного в 80-х роках минулого століття на одній з дослідних станцій Тайваню. Збирають сировину для улуна восени, коли основний збір чайного листя закінчений. Для молочного чаю улун використовуються найбільші листки. Їх відразу після збору на пару годин залишають на сонці. Потім чайне листя складають у великі кошики для ферментації, яку проводять, буквально щогодини, перемішуючи листя з великою обережністю. Краї листя темнішають, а середина залишається пружною і зеленою. Процес ферментації переривається висушуванняс сировини при великих температурах, при цьому листя скручується, але не ламається.

Корисні властивості китайського чаю Молочний улун

Молочний улун — це джерело антиоксидантів, вітамінів, мікроелементів і корисних речовин. За кількістю антиоксидантів, молочний улун в два рази перевершує звичайний чорний чай. Він дуже багатий на різноманітні корисні речовини, яких у чаї міститься більше чотирьохсот видів. У ньому багато різних корисних мікроелементів та вітамінів, які чудово зберігаються завдяки технології обробки чайного листа. Корисні властивості молочного улуна полягають, насамперед, у його зігріваючому і тонізуючому ефекті. Регулярно вживаючи цей цілющий напій, можна чудово зняти втому, підвищити свою працездатність і поліпшити роботу селезінки. Чай чудово покращує апетит і допомагає позбавитися від болю і неприємних відчуттів в шлунку, особливо після прийому жирної їжі. Він чудово знімає напади головного болю і зміцнює кровоносну систему. Однією з головних особливостей цього чаю, є його здатність впливати на стінки судин. Він прекрасно зміцнює їх і перешкоджає утворенню тромбів в організмі. Регулярне застосування улуна допомагає знизити зайву вагу, зміцнити свою імунну систему. Для представниць прекрасної статі цей чай допоможе боротися зі зморшками і додасть молодість і прекрасний колір шкірі обличчя.

Рекомендації по заварюванню китайського Молочного чаю улун

Для того, щоб Молочний чай улун (оолонг) був не тільки смачним і ароматним, а ще й корисним, його слід правильно заварювати. Це дозволить віддати свої найбільш цілющі, корисні і цінні речовини. Виконуючи нехитрі правила приготування, ви зможете не тільки насолодитися прекрасним і смачним напоєм, але і поповнити свій організм вітамінами і мікроелементами.
Для того, щоб повністю використовувати всі корисні властивості молочного улуна необхідно:
1. Обдати окропом чайник;
2. Покласти в нього 9 грам чайної сировини і залити 500 мл гарячої води, температура води повинна бути не вищою за 85 градусів, інакше аромат чаю і всі корисні речовини будуть просто знищені;
3. Потім, воду слід відразу ж злити;
4. Потім знову залити гарячою водою і заварювати 2-3 хвилини.
Улун розкривається повністю лише після кількох заварок. Тільки так можна отримати справжній тонкий і чудовий аромат і смак. Кожна наступна заварка повинна тривати на 3 хвилини довше попередньої. Загальна кількість заварювань чаю може становити 5-6 разів.

Зберігати молочний улун необхідно в темному сухому місці, в герметично закритому посуді, окремо від інших чаїв.

У розділі Молочний улун інтернет-магазину чаю Nicetea у Вас є можливість придбати оригінальний китайський чай Молочний улун. Купити Молочний чай улун в Києві можна з кур'єрською доставкою або забрати своє замовлення самостійно в будь-який зручний для Вас час. Продаж Молочного чаю улун здійснюється на всій території України.