Чай Женьшень улун

2 товари

Китайський чай, Женьшень улун (Женьшеневий улун)

Чай Женьшень улун

Чай Женьшень улун   чудовий напівферментований китайський чай, що поєднує в собі корисні властивості кореня женьшеню (який ще називають коренем життя), і власне чайного листа. Зовнішній вид чаю Женьшень улун вельми незвичайний — це різного розміру зелені грудочки з характерним ароматом женьшеню. Женьшень — лікарська рослина номер один в Китаї. Чудовий женьшеневий улун отримують наступним чином: за основу береться слабкоферментований улун, порошок з кореня женьшеню і екстракт солодки, також відомої своїми цілющими властивостями. Потім чайні листочки обвалюються в суміші женьшеню і солодки, а потім злегка скручують, поки вони не придбають вид зелених грудочок. Чай Женьшень улун славиться не тільки своїми цілющими властивостями, але і своїм унікальним відтінком прекрасного, підсолодженого смаку.

Корисні властивості китайського чаю Женьшень улун

Регулярне вживання чаю Женьшень улун стимулює організм людини і сприяє підвищенню імунітету, зміцнює стінки судин, оптимізує роботу шлунково-кишкового тракту, знижує рівень холестерину в крові, вгамовує спрагу, тонізує і піднімає настрій, сприяє приливу сил і бадьорить, підвищує концентрацію уваги і збільшує працездатність, допомагає організму витримувати перевантаження і долати стреси, благотворно впливає на стан шкіри, надаючи омолоджуючу дію. А також, є афродизіаком і для чоловіків, і для жінок. Хворим на цукровий діабет теж корисний чай женьшень улун, властивості зниження рівня цукру в крові сприяють одужанню.

Рекомендації по заварюванні китайського чаю Женьшень улун

Для того, щоб Женьшень улун (оолонг) був не тільки смачним і ароматним, а ще й корисним, його слід правильно заварювати. Це дозволить йому віддати всі свої найбільш цілющі, корисні і цінні речовини. Виконуючи нехитрі правила приготування, Ви зможете не тільки насолодитися прекрасним і смачним напоєм, але і поповнити свій організм вітамінами і мікроелементами.
Для того, щоб повністю використовувати всі корисні властивості женьшень улуна необхідно:
1. Обдати окропом чайник;
2. Покласти в нього 5-8 грам чаю, які залити 150-200 мл гарячої води, вода повинна бути температорою не більше 90 градусів, інакше аромат чаю і всі корисні речовини будуть просто знищені;
3. Потім, воду слід відразу ж злити;
4. Далі знову залити гарячою водою і настоювати заварений чай потрібно не більше 15 секунд.
Колір настою — золотий з зеленуватим відтінком. При декількох заварках смак чаю поступово змінюється — він стає менш женьшеневим, а більше чайним. Після третьої заварки грудочки розкриваються і набувають вигляду чайних листочків. Якісний і свіжий чай Женьшень улун може витримати до 8 заварок.

Чай Женьшень улун вживати на голодний шлунок не слід, так як він активно впливає на організм і помітно підсилює в ньому обмінні процеси. Чай Женьшень улун дарує енергію, тепло, радість і натхнення.

Зберігати чай Женьшень улун необхідно в темному сухому місці, в герметично закритому посуді.

У розділі Женьшень улун інтернет-магазину чаю Nicetea у Вас є можливість придбати оригінальний китайський чай, Женьшень улун. Купити чай Женьшень улун в Києві можна з кур'єрською доставкою або забрати своє замовлення самостійно в будь-який зручний для Вас час. Продаж женьшеневого улуна здійснюється на всій території України.